Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V dešti se zpívalo posté

V dešti se Zpívalo posté23. prosince 2011 uvedlo liberecké Divadlo F. X. Šaldy muzikál Zpívání v dešti, které se tak stalo vánočním dárkem pro muzikálové diváky. V hlavní roli Dona Lockwooda zazářil Jan Kříž, jeho milou Kathy Seldenovou si zahrála Marie Blahynková. 12. února 2023 si Zpívání odbylo úspěšně svou premiéru v Praze, v Divadle Hybernia s Janem Křížem v hlavní roli, kde mu úspěšně v roli Kathy sekundovala Maruška Křížová. A do třetice, 29. dubna 2023 protančil kašnou Jan Kříž v roli Dona Lockwooda již POSTÉ!

Koho by nepotěšil dort...Herci v čele s Oldřichem Křížem a Janem Révaiem, a samozřejmě i všichni ostatní herci, tvůrci a produkce divadla Hybernia muzikálu Zpívání v dešti ho po představení překvapili dortem a gratulací již ke sté repríze, kterou právě odtančil, odstepoval a k tomu odzpíval a odehrál. Jan Kříž za gratulace poděkoval, a popřál tomuto muzikálu, aby se dlouho udržel na repertoáru a diváci jej hojně navštěvovali.

Představení Zpívání v dešti v Divadle Hybernia pokračuje až do června, aby se po letních prázdninách vrátilo v září 2023 na prkna této scény.

 V Hybernii slavili 100
... a stovka na něm! Tenhle neskončí v obličeji Liny... ... ale v žaludcích herců

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.