Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Drobný Troška pokřtil víno

Kmotři pózují se "svým" vínemPřipadá vám, že titulek nedává smysl? Namítáte, že Troška je z lidí spíše silnějších? Máte pravdu!

Jde totiž o spojení jmen dvou umělců - herce a zpěváka Milana Drobného a známého českého režiséra Zdenka Trošku. A tím, co je v tento den spojilo, bylo víno v edici Celebrity Line restaurantu Mount Steak.

Víno sice nepije, ale má svou vlastní značkuA aby to nebyli sami, pozvali si své hosty nebo spíše poradce - Zdeněk Troška hokejistu Tomáše Plekance (kterého mimochodem uvidíme v novém Troškově filmu Babovřesky), manžela zpěvačky Lucie Vondráčkové, a Milan Drobný modelku Dominiku Synkovou. Ta zde byla za krásné mládí, které umí ocenit především zkušenější.

Milan Drobný a jeho bílé vínoZdeněk Troška si "za své" vybral červené víno, frankovku. Na dotaz, zda si víno vybíral podle chuti nebo vůně, odpověděl, že víno ani jiný alkohol nepije (protože mu nechutná), takže při výběru vína dal na doporučení a vybral právě tento druh. Že mluví pravdu, dokazuje fotografie, kde uvidíte obal od rajčatové šťávy, kterou Zdeněk pil před vlastním křtem, a jenž alespoň barvou připomínala "jeho" víno.

Kdo by neochutnal marlenku z rukou slavného režiséra, kterou vlastnoručně ukrojil?Milan Drobný zvolil královsky - a to nejen proto, že králem opravdu je! Minimálně v muzikálu Popelka na ledě, který se tento podzim pro velký úspěch opět vrací do Prahy a dalších měst. Vybral si neuburské bílé. Jeho vysvětlení, proč právě toto víno, šalamounsky odpověděl: "Vybral jsem si víno, které mi chutná!".

Pro oba kmotry i jejich rádce přišlo i překvapení. Postaral se o ně majitel firmy "Marlenka" Gevork Avetisyan, který přinesl dort tohoto typu, s motivem vína ve zpracování vskutku plastickém. Milan Drobný kosmetiku značky Bük i Jana Dytrycha zná"To je krásný dort", rozplýval se Troška, "škoda, že sladké nejím!" dodal s úsměvem.

Po slavnostním přípitku, který byl konečně organizován tak, že si všichni přítomní fotografové mohli nafotit, co potřebovali, se rozběhl raut, kde se mohli kmotři seznámit blíže nejen s výborným dortem, ochutnat pikantní vepřovou směs, ale třeba se seznámit s léčebnou kosmetikou z maďarských termálních lázní Bük - tedy pokud ji už neznali, jako například Milan Drobný.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.