Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Kleopatra se vrací

Tým Kleopatry v roce 2017Píše se rok 48 před naším letopočtem a královna Kleopatra začíná vládnout v Egyptě. Vlastně ne, píše se rok 2017 našeho letopočtu a královna Kleopatra začíná vládnout v Praze. Jak to tedy je doopravdy?
Obojí je pravda! Kleopatra opět ovládne po 2065 letech svou říši, aby se nesmazatelně zapsala do dějin nejen egyptských, ale hlavně muzikálových - ty mají ale historii o něco málo kratší!

Všichni se dobře baviliPatnáct let po svém premiérovém uvedení v nově vzniklém muzikálovém Divadle Broadway se vrátí zpět na prkna, která znamenají svět, královna muzikálových srdcí, Kleopatra. Připomene tak ve třiceti reprízách první muzikál, který byl uveden v novém divadle přesně 22.2.2002 - datum premiéry vybraly hvězdy, vědma a Michal David s Oldřichem Lichtenbergem.

Producenti s bohyní IsisMůžete se těšit na egyptské královny Kleopatry Alžbetu Bartošovou, Radku Fišarovou a Kamilu Nývltovou, římského imperátora ztvární Marian Vojtko a Daniel Hůlka, jeho pobočníky budou představovat Josef VojtekMarian Vojtko nebo Josef Vágner. Dále budeme moci vidět i staré dobré známé Lindu Finkovou, Kristinu Kloubkovou (ta dlouhou dobu v muzikálu nevystupovala) - nikoliv však v taneční roli Hada/Zlatého ptáka, ale v roli bohyně Isis, Tomáše Trapla, Dušana Kollára, Leška Semelku, Zdeňka Duška či Jana Kuželku. V roli bohyně Isis uvidíte českou lvici Alenu Mihulovou.

Pepa Vágner se z Ptolemaia stane AntoniemAvšak přímo v magické datum 22. 2. 2017 muzikál Kleopatra neuvidíte - proběhne zde velká muzikálová show, která připomene celých 15 let tohoto muzikálového stánku, který svému názvu nezůstává nic dlužen. A především připomene právě muzikál Kleopatra, který divadlo slavnostně otevřel, a po celou dobu jeho existence jej úspěšně provázel.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.