Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Marta Jandová nejspíš prozatím končí v muzikálech

Marta Jandová v zákulisí v kostýmu královny Gertrudy z muzikálu HamletMarta Jandová se rozhodla skončit s muzikály. Role Madame Thénardierové v Bídnících bude její poslední nastudovanou rolí. Důvodem je muzika, které se chce opět intenzivně věnovat, a kterou prý šidí už od té doby, co přesídlila z Německa do Čech.

„Dělám všechno ostatní, hraju v muzikálech, moderuju a nevěnuju se tomu, na čem mi pracovně nejvíc záleží a kvůli čemu jsem v Německu dřela bídu s nouzí, a to je moje kapela Die Happy a sólová deska. Marta po děkovačce na premiéře muzikálu Mona LisaTrochu jsem za ty čtyři roky zpohodlněla. V muzikálech nemusím nic, dělám, co mi řekne režisér, nemusím bojovat sama za sebe, protože jsme tam tým. Musím být jenom dobrá a odvést práci, jak nejlépe umím. Kdežto o desce musím přesvědčit své posluchače. To se musí změnit a já s muzikály, které mne sice moc baví, končím. Tím ale neříkám, že navždy, třeba si na půl roku odpočinu a budu mluvit jinak, nebo se vrátí některý, v němž jsem hrála. Muzika teď ale bude na prvním místě,“ říká zpěvačka.

Marta se svým otcem rockerem Petrem JandouMomentálním hlavním profesním cílem Marty je tedy dopsání sólové desky, na které bude nejspíš hodně pracovat o prázdninách, také se chce více věnovat kapele Die Happy. V nadcházející muzikálové sezóně by ji diváci ale ještě měli obvykle vídat na divadelních prknech (konkrétně tedy v roli královny Gertrudy v muzikálu Hamlet v divadle Broadway a v roli Madame Thénardier v muzikálu Les Misérables-Bídníci v divadle GOJA Music Hall), až poté si zpěvačka plánuje dát pauzu. Nevylučuje také, že se do světa muzikálů dříve či později vrátí.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.