Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V Pardubicích zazní slavné muzikálové melodie

Kamila Nývltová v roli KleopatryV posledních květnových dnech můžeme zažít v Pardubicích neobyčejný hudební zážitek – koncert Na skok k muzikálu v Kulturním centru v Pardubicích slibuje zajímavé výkony. Hvězdy našich nejlepších muzikálů se sejdou na jednom jevišti, a kvůli tomuto jedinému večeru také vzniklo několik nových tanečních choreografií – například skupina Evil dancers zatancuje Fantoma Opery, Draculu či Carmen. A koho z muzikálových hvězd uslyšíme?

Alan Bastien v roli NicholaseMůžeme se těšit například na Radima Schwaba, který zazpívá Fantoma Opery, Draculu či Excalibur, ale i svou vlastní tvorbu, píseň "Vinu svou znám". Dále bude k vidění zpěvák Alan Bastien, který připomene Tři mušketýry, Angeliku a také písně ze svého sólového alba jako například "Bůh to tak chtěl". Vycházející muzikálová hvězda Vítek Bečvář (hraje v muzikálu Děti Ráje, Hrabě Monte Christo) předvede "Stevenův monolog" z muzikálu Dracula, zazpívá Kata Mydláře nebo píseň "Patricie" z Barona Prášila. Kamila Nývltová představí své role, které hrála v muzikálu Dracula, Kleopatra a Vlasta Horváth přinese do Pardubic svou vlastní tvorbu a z muzikálů zazpívá písně Bídníků, z Mony Lisy a také z Johanky z Arku - píseň "Ty jsi ten déšť". Ti z vás, kteří mají do Pardubic blízko, by si určitě tento neobyčejný večer neměli nechat ujít.

DŮLEŽITÉ: Termín koncertu 25. května se RUŠÍ! Důvodem je dle pořadatelů nemoc Alana Bastiena. Náhradní termín by měl být znám v příštím týdnu.

Komentáře k článku

avatar Milda
0
 
 
Vy mě fakt "bavíte"! Když už konečně něco vydáte, tak pozvánku na již pár dní zrušenou (přeloženou) akci :-D
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Michal Škvor
0
 
 
Dobrý večer, bohužel jsme se od pořadatele včas nedozvěděli, že se koncert přesouvá - a jak jsem se právě přesvědčil, nebyli jsme jediní - dokonce ani pardubická média nemají tuto informaci na stránkách uvedenu, stejně jako Ticketportal. Děkujeme za upozornění.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.