Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Když na ples, tak Český!

Elis Ochmanová coby pekelniceMáme tu začátek roku s číslovkou 2023 a podle numerologie je to rok s číslem 7, které reprezentuje ochotu pracovat na sobě, hledat  vlastní chyby a slabiny a odstraňovat je vlastní pílí. Taky to bude rok velkých změn ve všech oblastech života. Výborně se bude dařit lidem, kteří jsou flexibilní a věří, že k cíli vede více cestiček, nebudou se bát změnit směr nebo své plány. Sedmička je šťastným číslem i v pohádkách - vzpomeňme na Sněhurku a 7 trpaslíků, 6 medvědů s Cibulkou (dohromady 7 bručounů), 7 jednou ranou. A jaký vztah má šťastná sedmička k muzikálu?

Český ples produkují manželé DuškoviCharakteristiku čísla 7 naplňují manželé Duškovi a jejich produkční společnost KVArt Production, kteří již několikrát v minulých letech prokázali, že se nebojí jít cestičkami nevyšlapanými, vyslechnout moudré rady a s jejich pomocí změnit svůj přístup k dané věci - a tím ji posunout na vyšší úroveň.

Dávají tak radost. Radost divákům, kteří se na muzikály rádi přijdou podívat. Radost dávají i hercům, kteří se těší na svá muzikálová vystoupení. Radost přinesou i seniorům, kterým pomáhají v jejich leckdy nelehkém osudu, a přitom z toho nedělají mediální humbuk.

Na Českém plese si zatančíte…Rok 2023 začal, a s ním se vrací muzikálová díla na jeviště. Započal však i vrchol plesové sezony. Plesy se konají často a na tradičních i neobyčejných místech. Pořádají se plesy maturitní, městské, myslivecké, moravské, i plesy tanečních kurzů. Pak jsou tu ovšem plesy, které jsou vrcholem sezony. Jsou to plesy "šlechtické" (coby pozvánka slouží rod s modrou krví), Ples v Opeře (pro opravdové celebrity a opravdu bohaté lidi), Česko slovenský ples (kde jsou účastníci znovu bratry rodnými), a pak je tu ples s nádechem muzikálu…

…poslechnete různé umělce…Je jím Český ples, a to hned z několika důvodů. Jednak ho pořádá stejná produkční společnost manželů Duškových, která v Divadle Na Maninách uvádí skvělé muzikály Doktor Faust a Robinson Crusoe - články o těchto mimořádných počinech najdete na našem webu. Za druhé, koná se v Obecním domě, proti kterému stojí z jedné strany Divadlo Hybernia a z druhé Divadlo Broadway, kde se také hrají skvělé muzikály. A za třetí, na tomto zajímavém plese vám zapějí muzikálové hvězdy Elis Ochmanová, Lukáš Randák, a z Broadwaye k nám zavítá Bohuš Matuš a hvězda největší, Helena Vondráčková. A samozřejmě zazpívají i další umělci, a účastník zažije nejedno překvapení. To vše zažijete 18. února 2023 od 19 hodin v Obecním domě. Lístky ještě můžete zakoupit na webu ceskyples.cz .

…i ochutnáte skvělé pokrmy a popovídáte si osobně :-)Máte jedinečnou možnost užít si výjimečné okamžiky společenské zábavy na nejvyšší úrovni, avšak stále přístupnou všem - nejen exkluzivní skupince vyvolených - obklopeni nádhernými díly největších českých umělců, jako byli Mikoláš Aleš, Alfons Mucha a Max Švabinský.

Čeká vás delikatesní menu vytvořené podle nejnovějších gastronomických trendů, pravé šampaňské a v neposlední řadě krásná výzdoba z čerstvých květin.

Mottem této společenské události by mohlo být: "Staňte se hvězdou Českého plesu, staňte po boku významných osobností českého veřejného a uměleckého života."

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.