Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Po Prášilovi se jen zaprášilo a to ho pozlatilo

Tvůrci muzikálu Baron Prášil získali Zlatou desku25. února 2010 se muzikál Baron Prášil v divadle Hybernia představil premiérovému publiku. Pouhý měsíc poté převzali tvůrci muzikálu Zlatou desku za prodej více jak 6.000 kusů CD. Předání ocenění proběhlo v galerii Le Court a slunečný den - první po mnoha zamračených - Zlatou desku ještě více pozlatilo.

Alan Piskač předává Zlatou desku Oldřichu LichtenbergoviZlatou desku předal Alan Piskač, ředitel vydavatelství Popron Music, do rukou producenta Oldřicha Lichtenberga, textaře Petra Markova, skladatele Zdeňka Bartáka a aranžéra Daniela Bartáka. Filip Renč si alespoň vyzkoušel, jaké to je, držet tuto cenu v rukouCenu si pozorně prohlédl i režisér představení Filip Renč, který si posteskl, že on žádnou podobnou cenu nedostane, i když celé představení postavil.

Zároveň proběhla i další akce: tvůrci pokřtili CD tohoto muzikálu. O tom, proč se tak stalo, nenechal nikoho na pochybách Oldřich Lichtenberg: "Protože je krize, tak je málo peněz. A ke všemu to byl zatím nejdražší muzikál. Chtěli jsme ušetřit - tak jsme se křtem počkali, až budeme mít Zlatou desku a slavíme to najednou."

Umělci zase pokřtili CD...Křtu desky se ujali kmotři vskutku nejpovolanější - všichni tři Baroni Prášilové - tedy Daniel Hůlka, Josef Vojtek a Marian Vojtko. A nechyběli samozřejmě ani tvůrci Petr Markov, Zdeněk Barták a Daniel Barták. Mluvčím všech tří Baronů se stal Pepé Vojtek, který se chopil také rozdělení šampaňského. Nejdříve všem naplnil skleničky říkajíc, že by bylo škoda všechno vylít, aby následně důkladně pokropil celé CD.

Daniel Hůlka s Šárkou Vaňkovou poutali pozornostPak již následovala zábava. Všichni fotografové nejdříve nafotili skupinky, kterým vévodil Dan Hůlka s Šárkou Vaňkovou, aby všichni svorně ochutnali masové či sladké dobroty, které zde byly připraveny. A samozřejmě se tvůrců a herců ptali na různé věci, nebo si jen tak popovídali.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.