Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Mariany pokřtily CD Robin Hood

Písně z muzikálu Robin Hood se dočkaly svého zvukového nosiče, křest proběhl v divadle KalichV pátek 17. září se v Divadle Kalich konal křest CD Robin Hood. Původní český muzikál skladatele Ondřeje Soukupa a textařky a libretistky Gabriely Osvaldové uvádí Divadlo Kalich již od 1. září a nyní se fanoušci dočkali i písní na zvukovém nosiči.

Samotného křtu se ujaly tři Mariany - Lucia Šoralová, Martina Bártová a Nela PociskováKřest proběhl za účasti autorů, producenta Michala Kocourka a většiny hlavních představitelů. Chyběl jen režisér Ján Ďurovčík. Samotného aktu se ujaly tři Mariany: Lucia Šoralová, Martina Bártová a Nela Pocisková, CD pokřtily pramenitou vodou na obrovské lebce – dekoraci ze scén čarodějnice.

CD bylo netradičně pokřtěno pramenitou vodouPo slavnostním křtu CD následovala krátká tisková konference, kde se k průběhu natáčení vyjádřili jak autoři, tak účinkující. Ondřej Soukup se pochlubil, že při nahrávání CD nepoužil ani jednou tzv. ladičku (zařízení, které dokáže dolaďovat drobné intonační nepřesnosti zpěváků). Autoři poděkovali všem zúčastněným, zvláště zvukaři, který CD míchal.

Lucia Šoralová přispěla veselou historkou z natáčení CDGábina Osvaldová doplnila, že na nahrávce mohou posluchači slyšet i nástroj, na který hraje dokonce i prezident filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška. Potom někteří účinkující dodali několik veselých příběhů z natáčení. Michal Kocourek zahájil malou oslavu křtuVeselou historkou se pochlubila Radka Pavlovčinová i Lucia Šoralová.

Přípitek a malá oslava křtu CD proběhly ve foyer Divadla Kalich a netrvaly příliš dlouho, neboť se již vše připravovalo k večerní premiéře třetího obsazení v podání Nely Pociskové a Jána Jackuliaka. Recenzi představení i CD Robin Hood si můžete přečíst na našich stránkách v příslušných rubrikách.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.