Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Křest CD Mata Hari jako překvapení pro diváky

Proslov Michala Davida ke křtu CDDivadlo Broadway připravilo pro diváky zajímavý bonus navíc. 21. listopadu 2013 čekalo na návštěvníky příjemné překvapení v podobě slavnostního křtu CD Mata Hari. Mata Hari se sice hraje na prknech Divadla Broadway nějaký ten pátek, ale k pokřtění CD, které se skládá z poutavých písniček z tohoto muzikálu, došlo terpve teď. Vzhledem k takové prodlevě nemohl křest proběhnout jinak, než slavnostně a v den tohoto zajímavého představení.

Samotný křest CD šťastnou výherkyní

Toto CD je sice na trhu už nějakou dobu, ale tvůrci se ho rozhodli slavnostně pokřtít až nyní. Po usazení posledního návštěvníka do hlediště jsme mohli spatřit unikátní pohled na nastoupené aktéry tohoto představení. Hlavního slova se ujal Michal David, následovalo přizvání ředitele společnosti Warner Music Zdeňka Kočandrleho, který řekl pár krátkých vět k úspěšnému natočení tohoto CD.

Cena byla více než zajímavá pro muzikálové nadšence

Jelikož každý křest má většinou svého kmotra, bylo nám tentokrát vysvětleno přímo Michalem Davidem, že dnes nás čeká změna. Kmotr CD se vybíral z přítomných diváků pomocí losování vstupenek. Šťastnou vylosovanou se stala paní Marie, která pokřtila CD a zároveň obdržela i dárkový voucher, který obsahoval 20 volných vstupů na představení Divadla Broadway.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.