Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Shimmiho dostihla padesátka

Jarku, snad tě ta 50 neskřípla?Jarek Šimek, dříve známý také jako Shimmi, je především známý jako zpěvák, textař, hudební skladatel a producent. Spolupracoval mimo jiné také s Helenou Vondráčkovou nebo s Ivetou Bartošovou, se kterou si zazpíval píseň „S tebou se neloučím“, ke které napsal hudbu i text. Tato píseň s Ivetou mu, jak on sám říká, změnila život. A život se mu změnil i 1. prosince v 18 hodin v Kulturním centru Pragos, kde pořádal svůj Vánoční a narozeninový koncert, spolu se srazem svých fanoušků. Ti dorazili, ale mnozí se vzhledem ke sněhové kalamitě dostavit nemohli.

Zlatý déšť od fanouškůJarek zazpíval své hity jako např. „Svatební“ nebo „Co dáváš, se ti vrací“, zavzpomínal i na svou muzikálovou kariéru písněmi třeba z muzikálu Pomáda, ale také zazpíval známé vánoční písně, ale i mnohé další, především ty, ke kterým si píše sám hudbu i texty. Při písních se za Jarkem na obrazovce promítaly na malém podiu klipy k písním a taktéž jeho fotografie. Prodával tam své dlouho očekávané CD, na kterém je průřez jeho písněmi, ale také novější písně. Proběhlo též vyhlášení soutěže o nový mobil. Pak už každý mohl na mikrofon říci Jarkovi své postřehy a případně mu popřát. Pak už se tančilo, fotily se společné fotky, předávali se dárky, a především se všichni přítomní bavili.

Jarek se svým fanouškem a zpěvákem FandouTaké mu zazpíval jeho „kolega“, fanoušek Standa, který to tam pěkně roztančil. Jarek byl místy z jeho vystoupení docela dojatý. Ke konci ho fanoušci překvapili tím, že všichni zapálili prskavky a zazpívali mu jeho píseň "Narozeninová". Nechyběl ani dort, který přivezla z daleka jeho fanynka, a oslavenec se rozdělil s ostatními. Jarek byl překvapený jak dárky od členů svého týmu, tak i od fanoušků a kamarádů. Každému rád poděkoval a rád zazpíval píseň na přání, nebo si s přítomnými dámami zatančil. Byla to zajímavá hudební oslava, protože 27. prosince 2023 vstoupí do své druhé poloviny života, mezi muže, kterým věk bude začínat číslovkou 5.

Další záběry z koncertní oslavy Jarka Šimka
Pivo až z Moravy moc chutnalo Tančilo se a zpívalo… Jarek byl krásně dojatý Padesátka slavená s přáteli
Jarek s fanynkou Luckou Nechyběla ani vřelá objetí Jarek dostal nejmenší mikrofon na světě Přípitků bylo nespočet
První Jarkovo CD je dnes raritou Jarek zpíval i tančil - jako zamlada… Dámy se ničeho nezalekly Že by nová pěvecká dvojice?

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.